Digital Content Creation Agency

De Webdeler bedenkt creatieve online content voor bedrijven die vooruit willen denken en hun concurrent telkens een stapje voor willen zijn.

"Content is fire. Social Media is only the gasoline" (Ryan Kahn)

Glenn De Wilde

Glenn De Wilde

Verzot op het creëren van digitale content

Online creatieve duizendpoot. Expert in web, video, foto, podcasting en IoT. De juiste content, op het juiste moment via de juiste weg, voor de juiste doelgroep: dat is de kracht van sterke content. Creatief en doelgericht. Hij durft nieuwe wegen inslaan en nieuwe trends besnuffelen. Deadlines: op het scherp van de snee. Multitasking: zijn natuur.

V I S I E

Creatieve online strategieën ontwikkelen om bedrijven op een nieuwe en vooral betere manier te laten communiceren met bestaande en nieuwe klanten.

Ellen Vullings

Schrijft graag teksten.

Sterk in copywriting. Zij doet keyword onderzoek, schrijft teksten en doet (kleine) vertalingen. Maar daarnaast is zij het organisatietalent van De Webdeler. Alle planningen, afspraken, facturen en offerten worden door Ellen opgemaakt. Ze bekijkt de zaken vanuit een ander perspectief, wat kan zorgen voor vernieuwende ideeën. En ze is bovendien een evengrote multitasker als Glenn.

Ellen Vullings

Enkele tevreden klanten