Een full service digital marketing agency

De Webdeler bedenkt creatieve online strategieën voor bedrijven die vooruit willen denken en hun concurrent telkens een stapje voor willen zijn.

Understanding how to behave in social media is easy: be nice or leave

Wie is De Webdeler?

Glenn De Wilde is verzot op digital marketing

Online én offline creatieve duizendpoot. Expert in print, web, video en e-commerce. Social Media fan met een scherpe blik en vlotte pen. De juiste content, op het juiste moment via de juiste weg naar de juiste doelgroep: online marketing. Creatief en doelgericht. Tevreden klanten, dat geeft voldoening. Durf nieuwe wegen inslaan en nieuwe trends besnuffelen. Een teamplayer met een visie. Maar mét oor voor betere ideeën. Sociaal beest. Deadlines, op het scherp van de snee. Multitasking, mijn natuur.

V I S I E

Creatieve online strategieën ontwikkelen om bedrijven op een nieuwe en vooral betere manier te laten communiceren met bestaande en nieuwe klanten.

Bekijk de video

Logisch dat De Webdeler niet achter kan blijven op gebied van videomarketing.  In deze korte animatie-video worden alle digital marketing diensten besproken. Heb je toch nog vragen? Of heb je een specifiek project dat je met ons wil bespreken? Aarzel niet en neem gerust contact op.

Testimonials