Care Pack

Het Care Pack biedt complete zorg voor de website
met de juiste updates en beveiliging.

Waarom een Care Pack?

Na de lancering van je website dienen de nodige updates te gebeuren om veilig en juridisch conform te blijven.
Zo wordt permanent een optimale bezoekerservaring gegarandeerd. Het Care Pack biedt complete zorg voor je website met de juiste updates en beveiliging.

Kleine prijs, maximale zekerheid

Voor amper 90 euro per maand (excl. btw) ben je zeker dat je website alle zorg krijgt die hij nodig heeft.

Wat zit er in het Care Pack?

Kritieke patches: elke 24 uur

Een patch is een stukje software of code dat gebruikt wordt om fouten op te lossen of updates uit te voeren (geen volledig nieuwe software versie). Een kritieke patch is een patch die een belangrijke invloed heeft op de directe werking van het platform en dus zo snel mogelijk uitgevoerd moet worden. De Webdeler volgt pro-actief op welke patches uitkomen en voert deze uit of informeert over de nodige verdere stappen.

Niet-kritieke patches: wekelijks

Een niet-kritieke patch heeft geen invloed op de directe werking van het platform maar kan wel een belangrijke meerwaarde bieden. De Webdeler volgt pro-actief op welke patches uitkomen, bekijkt wat de impact voor de website is en de updates worden uitgevoerd.

Security scan & small fix

De security scan controleert op essentiële beveiligingspunten zodat veiligheid gegarandeerd wordt. Een steekproefgewijze scan controleert de website ondermeer op de aanwezigheid van SQL injections, cross site scripting, brute force attacks en data exposures. Afhankelijk van het gekozen pack worden small fixes opgelost of word je over de nodige verdere stappen geïnformeerd.

Bevestig hier je Care Pack

Enkele spelregels

  • Het Care Pack wordt per jaar afgenomen. Zo behoud jij het overzicht op de uitgaven en blijft onze administratie eenvoudig.
  • Bij bevestiging van een Care Pack via bovenstaand formulier ga je akkoord met de jaarovereenkomst. Verlenging is automatisch, maar kan min. 3 maanden op voorhand opgezegd worden.