E-mailmarketing

Leads genereren en klanten heractiveren.

Nieuwsbrieven zijn een belangrijke pijler voor online marketing

E-mailmarketing is vooral gekend als de maandelijkse nieuwsbrieven die we van verschillende bedrijven en organisaties elke keer in onze mailbox ontvangen. Maar hoe komen deze bedrijven aan uw en alle andere e-mailadressen? Je kan namelijk niet zomaar e-mailadressen bij elkaar sprokkelen en in een lijst gieten. Er zijn wettelijke regels rond het verzamelen van e-mailadressen. Zulke lijsten zijn dan ook “dead-lists”.

U beschikt over een uitgebreide e-maildatabase of u wenst meer gebruik te gaan maken van elektronische nieuwsbrieven om zo meer leads of conversies te genereren? De Webdeler beheert de database, bouwt deze verder uit en werkt de e-mail campagnes uit. Van elke e-mail campagne worden de nodige rapporten en details uitgewerkt. Bij e-mailmarketing draait alles rond het genereren van leads met het oog op een conversie (verkoop). Targeting, differentiatie en A/B testing zijn geen onbekende begrippen en zorgen voor een effectieve e-mailcampagne.

Custom E-mail Design

Uw huisstijl, uw boodschap, uw call-to-action. De Webdeler maakt uw nieuwsbrief volledig naar uw huisstijl en look & feel. Inclusief de nodige landingspagina's.