Full Service Digital Creative Agency

De Webdeler is een full service bureau dat fascinerende digitale marketing oplossingen kan bieden. Mijn ervaring helpt u online te communiceren op een nieuwe en betere manier. Met een stijgende verkoop en klantentevredenheid als gevolg.

Social Media Strategy

Sociale Media is een zeer krachtig medium om uw product, merk of bedrijf aan het grote publiek te profileren. Met de juiste content kan u uw doelpubliek bereiken en een community rond uw merk, bedrijf of product realiseren.

Search Engine Optimization

Digital Marketing Strategy

Verkoopsresultaten behalen doe je met een goeie online strategie. Social Media, SEO, Content & Videomarketing, E-mailmarketing, Online Advertising en uw Website zijn de basis van een stevig online marketing plan.

E-commerce Management

U denkt er over na om een webshop te starten? De Webdeler kan u begeleiden en adviseren: Opzetten van webwinkels, Content beheer, Online Advertising, Social Media, Betalingssystemen, Logistiek, Customer Journey,...

CX Management

Kijken naar de customer journey en het opstellen van een klantprofiel. Welke brand promise heb je gemaakt? Wat is de perceptie van de klant – welke herinnering heeft de klant van uw service? Reputation Management.

Opleiding & Training

Van algemeen gebruik van social media platformen als Facebook en Twitter tot het opmaken van Google AdWords, Facebook Ads campagnes en Google Analytics. Opleidingen en trainingen op maat voor uw medewerkers.

Social Media Policy

U neemt de stap naar de sociale media met uw bedrijf. Het is dan ook geen slecht idee om een Social Media Policy uit te schrijven voor uw medewerker(s). Wat kan op Facebook? Welke tone-of-voice gebruiken we?

Content Marketing

Relevante content tonen, daar gaat het om. Je klanten bedienen met de content die ze zoeken en willen zien. Creëer betrokkenheid en zorg voor engagement.

Videomarketing

Bewegende beelden zeggen meer dan woorden. Video is een heel effeciënte marketing tool en het online communicatiemiddel bij uitstek.

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing genereer je leads, heractiveer je ouder klanten en verhoog je de conversie van je webshop.

Zoekmachine optimalisatie

Zorg dat je gevonden wordt. Niet gevonden worden = geen bezoekers = geen leads = geen verkoop. Website SEO is hierin een eerste belangrijke stap.

Online Advertising

Focus op je doelgroep. Met online advertenties kun je de juiste mensen bereiken en kunnen zij uw bedrijf, merk of product makkelijk vinden.

E-commerce

Starten met een webwinkel is een heel goed idee. Mis de e-commerce trein niet en laat je goed begeleiden en adviseren.

Een duidelijke visie over online & digital strategy

Mijn online ervaring helpt me om zeer snel uw noden te vertalen naar creatieve en budget vriendelijke
online oplossingen rond drie kernwaarden.

We willen opvallen

Op een positieve manier in het oog springen en de aandacht trekken.

Duurzaam dialoog

We willen een duurzame community creëren rond uw merk, bedrijf of product.

Tevreden klanten

Klanten tevreden maken. Ambassadeurs creëren.

De Webdeler is een creatief full service bureau dat fascinerende digital marketing oplossingen kan leveren. De ruime online ervaring helpt om goede resultaten te leveren op een aantal belangrijke gebieden zoals: zoekmachine optimalisatie, social media marketing, e-mailmarketing en andere digital marketing technieken. Deze combinatie heeft klanten geholpen om op een nieuwe en betere manier te communiceren met hún klanten.

Als full service digital marketing bureau combineert De Webdeler creatieve ideeën met ruime ervaring. Steeds op zoek naar nieuwe technologieën om meetbare resultaten te leveren. Helpen om een duurzame relatie met uw klanten op te bouwen, door hen met behulp van online marketing, te betrekken bij uw merk, bedrijf of product.

Tevreden klanten